Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andilubios (49141) - WarakaTeam (779256) » 692018359: T69/J10/IV

Liga 692018359 Información oficial sobre el partido 692018359 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / IV.48 (3471)

Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 0 - 3 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
0 - 1 Cristiano Picchio (13')
0 - 2 Joaquín Muñoz Sánchez (27')
0 - 3 José Ángel Juaristi (30')
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 0 - 3 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 2 - 1 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,4 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andilubios

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Hasse Rosendal de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Henry Van den Noortgaete del Andilubios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Matias Veloso quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 200 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 39 amb una falta ben llançada per en Matias Veloso, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pere Josep Calvet no va ser aprofitada per en Josep Maria Padró que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Sandro Ederra de Andilubios no va ser gol per ben poc.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Josep Maria Padró va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Apolo Roca va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 79 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sandro Ederra de Andilubios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

WarakaTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Cristiano Picchio va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de WarakaTeam i marcant el 0 - 1.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): El WarakaTeam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquín Muñoz Sánchez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): José Ángel Juaristi de WarakaTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Luis Burguete de WarakaTeam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cristiano Picchio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.