Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo Maquina (314667) - Fichas fichadas (994967) » 692018210: T69/J1/IV

Liga 692018210 Información oficial sobre el partido 692018210 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / IV.46 (3469)

Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido 3 - 1 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
Jan Brejník (16') 1 - 0
1 - 1 Iván Sáenz (39')
Jan Brejník (74') 2 - 1
Krikor Ohanyan (82') 3 - 1
Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido 3 - 1 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido 3 - 1 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Maquina

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Maquina va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Jan Brejník va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Maquina va ser Jan Brejník.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Krikor Ohanyan va augmentar la diferència de Maquina a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Krikor Ohanyan quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jan Brejník va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Vasil Kasabov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Maquina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan Brejník ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Faraz Etemadi, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Joshua Leon Bisping-Bau el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bohdan Ziobro va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Nubar Gabrielyants, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Vitus Khan de Maquina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nikolay Ivanov de Maquina es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bohdan Ziobro de Maquina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fichas fichadas

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Philippe Morin va anar directament als peus de Iván Sáenz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aard Brinksma que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Ionel Hosu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sławomir Skurzyński va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Sam Pitman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Iván Sáenz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.