Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mahjong Madrid (1581682) - Excalibur (120159) » 692018132: T69/J10/IV

Liga 692018132 Información oficial sobre el partido 692018132 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / IV.44 (3467)

Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido 1 - 1 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
0 - 1 Manuel Grast (36')
Vladi Granovsky (80') 1 - 1
Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido 1 - 1 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido 2 - 0 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mahjong Madrid

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Mahjong aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Vladi Granovsky va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Tommy Passarini quasi dona a Mahjong l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mahjong va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jarod Reetz va sortir per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Juan Pérez-Blanco va fer una magnífica aturada al minut 49, tot i el bon llançament de falta de Tommy Passarini.

Excalibur

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Grast va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Excalibur, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Excalibur a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel Grast va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Antonio Blanco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Excalibur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Miró, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gonzalo Trevilla va intentar anar-se'n per velocitat al minut 66 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Excalibur sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paio Pesqueira, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Grast es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.