Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AJC Asesor fiscal (119297) - medol sur (121247) » 692018017: T69/J8/IV

Liga 692018017 Información oficial sobre el partido 692018017 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / IV.42 (3465)

AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 6 - 2 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Marcelo Ramírez (4') 1 - 0
Gastón Cortés (26') 2 - 0
2 - 1 Andrés Rivadeneira (28')
2 - 2 Paco Moreno Blanco (33')
Jordi Xicola (38') 3 - 2
Roman Klimentov (51') 4 - 2
Roman Klimentov (58') 5 - 2
Roman Klimentov (78') 6 - 2
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 6 - 2 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 1 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,0 % 52,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Marcelo Ramírez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Asesor i marcant el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Gastón Cortés va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Jordi Xicola, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Asesor es posava per davant!
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Asesor al minut 51, que va llançar ajustat al pal en Roman Klimentov. 4 - 2 pels locals.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roman Klimentov de Asesor es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Asesor eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Roman Klimentov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Zé Capixaba va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Andrés Rivadeneira va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Roman Klimentov de Asesor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Quijada.

medol sur

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Asesor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andrés Rivadeneira la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del medol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 28.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): medol van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 33, quan Paco Moreno Blanco va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): medol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Cristóbal Rubio va quedar-se sol davant el porter Alejandro Santolo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En David Puigvecino, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Asesor, però Zé Capixaba no va poder encertar el xut.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Pepe Dehesa va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alejandro Santolo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Pepe Dehesa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Alejandro Santolo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Moreno Blanco de medol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.