Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

medol sur (121247) - Real Almacigo (1371827) » 692017992: T69/J3/IV

Liga 692017992 Información oficial sobre el partido 692017992 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.42 (3465)

medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 3 - 2 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
0 - 1 Onesmus Khaimia (11')
David Perales (26') 1 - 1
Samuel Gacete (62') 2 - 1
2 - 2 Kálmán Szabó (76')
David Puigvecino (77') 3 - 2
medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 3 - 2 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 2 - 0 Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

medol sur

Goles Goles

  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 26, en David Puigvecino la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en David Perales que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els seguidors del medol contenien la respiració mentre en Samuel Gacete s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Puigvecino de medol aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): medol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cristóbal Rubio en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Monje, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Cristóbal Rubio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de medol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Samuel Gacete del medol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Flaquer va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Miguel Monje va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Samuel Gacete! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a medol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Samuel Gacete, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Perales. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Cristóbal Rubio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Monje va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abaigar Sagasta de medol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Almacigo

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Almacigo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Onesmus Khaimia.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): El contraatac de Almacigo va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Kálmán Szabó va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Kálmán Szabó va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Erdozaín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Almacigo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kálmán Szabó va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertrand Brentjes de Almacigo es va guanyar la targeta groga merescudament.