Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Torrija (1334864) - GerPucela (1459020) » 692017793: T69/J9/IV

Liga 692017793 Información oficial sobre el partido 692017793 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / IV.38 (3461)

F.C Torrija Alineación oficial del equipo 'F.C Torrija' en el partido 0 - 5 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
0 - 1 Jerzy Cieśluk (42')
0 - 2 Mahram Akram (54')
0 - 3 Mohammad Bagher Ebrahimi (80')
0 - 4 Stefano Yao (81')
0 - 5 Mohammad Bagher Ebrahimi (82')
F.C Torrija Alineación oficial del equipo 'F.C Torrija' en el partido 0 - 5 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C Torrija Alineación oficial del equipo 'F.C Torrija' en el partido 0 - 7 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Torrija

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Torrija van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Antonio Sáenz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Ricardo Isaza va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Hèctor Alabort va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carles Currubí s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

GerPucela

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GerPucela prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jerzy Cieśluk.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Mahram Akram va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Mohammad Bagher Ebrahimi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 3 per a GerPucela.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Stefano Yao de GerPucela va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Mohammad Bagher Ebrahimi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Adrian Baden de GerPucela, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Hugo Obregón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hèctor Alabort no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GerPucela que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hèctor Alabort, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Filip Avramović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Stefano Yao de GerPucela va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mahram Akram de GerPucela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jerzy Cieśluk, el jugador de GerPucela va ser expulsat al minut 86.