Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Liquidanvar (124671) - Pollos de Michigan (1335098) » 692017731: T69/J7/IV

Liga 692017731 Información oficial sobre el partido 692017731 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / IV.37 (3460)

Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 0 - 1 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
0 - 1 Lyuben Delov (12')
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 0 - 1 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 3 - 0 Pollos de Michigan Alineación oficial del equipo 'Pollos de Michigan' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Liquidanvar

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Łukasz Wyspiański va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Liquidanvar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Carlos Berti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Marcu Grama va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Łukasz Wyspiański hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Marcu Grama va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Liquidanvar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Łukasz Wyspiański la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el Liquidanvar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Robustiano das Pontes no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Eduardo Carlos Berti de Liquidanvar va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 73, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Łukasz Wyspiański va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Robustiano das Pontes de Liquidanvar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pollos de Michigan

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): El Michigan era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lyuben Delov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Michigan van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Philip Mwangonda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Michigan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Philip Mwangonda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Michigan, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Edmund Maruszak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Michigan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Ion Botoşineanu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Topi Tiikkainen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.