Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Liquidanvar (124671) - F.C Mojón (1586224) » 692017726: T69/J6/IV

Liga 692017726 Información oficial sobre el partido 692017726 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / IV.37 (3460)

Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 5 - 5 F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido
0 - 1 Arnaud Gabriel (6')
0 - 2 Ivan Badlo (37')
Gudmar Thyerberg (40') 1 - 2
1 - 3 Arnaud Gabriel (48')
Łukasz Wyspiański (65') 2 - 3
Daniel Zuricaray (76') 3 - 3
3 - 4 Francois Boxler (77')
Marcu Grama (78') 4 - 4
4 - 5 Pablo Gabriel Estévez (90')
Fedot Perebeinos (91') 5 - 5
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 5 - 5 F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 1 - 2 F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido
Tiene mucha potra 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Liquidanvar

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Gudmar Thyerberg va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els seguidors del Liquidanvar van tornar a saltar d'alegria al minut 65. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Łukasz Wyspiański que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Daniel Zuricaray va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Marcu Grama facilitava les coses al Liquidanvar amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fedot Perebeinos de Liquidanvar va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 5 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Łukasz Wyspiański va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio Cardenal de Liquidanvar es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C Mojón

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arnaud Gabriel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Ivan Badlo va augmentar l'avantatge de Mojón a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arnaud Gabriel va augmentar l'avantatge de Mojón a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Pablo Gabriel Estévez va arribar a Francois Boxler, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 4 al marcador.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Gabriel Estévez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 5 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Luki Frisina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damian Bollegi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de James Andrews. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Francois Boxler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Arnaud Gabriel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Arnaud Gabriel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.