Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

isam club (1433090) - Altman's Team (991010) » 692017690: T69/J11/IV

Liga 692017690 Información oficial sobre el partido 692017690 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.36 (3459)

isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 1 - 2 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
0 - 1 Ralph-Jürgen Welt (3')
0 - 2 Dacian Ivanciuc (24')
Luis Roberto Verastegui (57') 1 - 2
isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 1 - 2 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 2 - 1 Altman's Team Alineación oficial del equipo 'Altman's Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isam club

Goles Goles

  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Luis Roberto Verastegui de isam va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pol Alemañ de isam va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ullrich Asamoah es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Dráuzio Zanon va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Raúl Casillas quasi empata el partit al minut 23, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): isam va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Joel Mentruit va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Casillas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El isam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Joel Mentruit va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dráuzio Zanon.

Altman's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Altmans es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ralph-Jürgen Welt es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Dacian Ivanciuc va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Altmans.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Fernando Chanciller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Altmans va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Sánchez Sáinz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Sergio Cerrageria va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Óscar Marzo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.