Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Com jugam!!! (1333746) - Real ffunness (797138) » 692017411: T69/J11/IV

Liga 692017411 Información oficial sobre el partido 692017411 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.31 (3454)

Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 4 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
陶 (Tao) 仲谋 (Zhongmou) (24') 1 - 0
Felipe Fortúnez (38') 2 - 0
Raúl de la Puerta (59') 3 - 0
3 - 1 Àlex Monjo (60')
Raúl de la Puerta (72') 4 - 1
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 4 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 3 - 0 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 24 i semblava que jugam!!! desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte 陶 (Tao) 仲谋 (Zhongmou) va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de jugam!!! pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Fortúnez va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raúl de la Puerta va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl de la Puerta es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Raúl de la Puerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de jugam!!! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Sergio Huirravoso del jugam!!! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Fortúnez va rematar alt.
  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que 陶 (Tao) 仲谋 (Zhongmou) es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gaxen Araujo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Cristiano Buixaderas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaxen Araujo de jugam!!! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real ffunness

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de 卢 (Lu) 建 (Jian) arribés a peus de Àlex Monjo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ffunness el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ffunness va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Campano va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ffunness sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Olabuenaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 卢 (Lu) 建 (Jian) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.