Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BATPORLAN TEAM (798999) - Las Panteras de Ronda (1366560) » 692017384: T69/J5/IV

Liga 692017384 Información oficial sobre el partido 692017384 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / IV.31 (3454)

BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
0 - 1 Enrico Mauro Miola (14')
Paolo 'El Halcón' Zamboni (35') 1 - 1
Nic Eisler (47') 2 - 1
2 - 2 Wiljan Reuvers (70')
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 0 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del BATPORLAN s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paolo 'El Halcón' Zamboni que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Nic Eisler va donar a BATPORLAN un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Denis 'El Lobo' Klik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 59 podia haver acabat en gol, però Bodo Gehm va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Romain 'Anaconda' Auge va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Romain 'Anaconda' Auge. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Georgi Krústev de BATPORLAN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrico Mauro Miola de Panteras va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Wiljan Reuvers va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Panteras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En José Medina Cantalejo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.