Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - Com jugam!!! (1333746) » 692017380: T69/J4/IV

Liga 692017380 Información oficial sobre el partido 692017380 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / IV.31 (3454)

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 3 - 2 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Neftalí Vilaseca (2') 1 - 0
卢 (Lu) 建 (Jian) (14') 2 - 0
Alberto Olabuenaga (31') 3 - 0
3 - 1 Antonio Vecilla (76')
3 - 2 Sergio Huirravoso (82')
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 3 - 2 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 1 - 3 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): ffunness va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Neftalí Vilaseca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 卢 (Lu) 建 (Jian) va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): ffunness va aconseguir el 3 - 0 quan Alberto Olabuenaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El ffunness ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Olabuenaga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Eguiarte al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Àlex Monjo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Vecilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Sergio Huirravoso de jugam!!! després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible 陶 (Tao) 仲谋 (Zhongmou) va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Juan Huerdo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Vecilla va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Huirravoso de jugam!!! es va guanyar la targeta groga merescudament.