Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Com jugam!!! (1333746) - AD Trasdemunde (779571) » 692017375: T69/J3/IV

Liga 692017375 Información oficial sobre el partido 692017375 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.31 (3454)

Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 3 - 1 AD Trasdemunde Alineación oficial del equipo 'AD Trasdemunde' en el partido
Marc Gascó (14') 1 - 0
1 - 1 Marlon Cawley (23')
Alejandro Jerez (28') 2 - 1
Sergio Huirravoso (56') 3 - 1
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 3 - 1 AD Trasdemunde Alineación oficial del equipo 'AD Trasdemunde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido 4 - 0 AD Trasdemunde Alineación oficial del equipo 'AD Trasdemunde' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Gascó, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jugam!!! se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Alejandro Jerez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. jugam!!! es posava per davant!
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Huirravoso es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Felipe Fortúnez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Felipe Fortúnez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Clinton Kenmogne va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En 陶 (Tao) 仲谋 (Zhongmou) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaxen Araujo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AD Trasdemunde

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Marlon Cawley va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Trasdemunde i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Zoltán Kovács va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Clemente Bonaventura, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Trasdemunde, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Kubat Didin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.