Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreams F. C. (119423) - BATPORLAN TEAM (798999) » 692017369: T69/J1/IV

Liga 692017369 Información oficial sobre el partido 692017369 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / IV.31 (3454)

Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 1 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Arturo Ferreira Alves (3') 1 - 0
1 - 1 Denis 'El Lobo' Klik (26')
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 1 - 1 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 3 - 0 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreams F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arturo Ferreira Alves ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dreams es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Dreams va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arturo Ferreira Alves va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Petar Vasić.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Dreams va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arturo Ferreira Alves ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Cătălin Cheţan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dreams se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Krunoslav Kalc va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Matías Valle per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Márton Jánosa del Dreams ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Krunoslav Kalc va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Cătălin Cheţan de Dreams va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jan-Arie Kagenaar arribés a peus de Denis 'El Lobo' Klik, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a BATPORLAN el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Terrell Hills sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Terrell Hills va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BATPORLAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Romain 'Anaconda' Auge va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BATPORLAN, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Romain 'Anaconda' Auge va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): BATPORLAN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicholas Franck va desviar el xut final de Boyce 'Cocodrilo' Qusti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.