Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA de Celrà (438223) - equipete F.C. (487882) » 692016792: T69/J11/IV

Liga 692016792 Información oficial sobre el partido 692016792 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.20 (3443)

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 1 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
0 - 1 Gustaaf van Ardennen (37')
Anthony Manouvrier (42') 1 - 1
Víctor 'Zurdito' Zúñiga (69') 2 - 1
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 1 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 6 - 1 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Anthony Manouvrier de CSKA va aconseguir igualar el partit al minut 42, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): CSKA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 69 Víctor 'Zurdito' Zúñiga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Samuel Losada que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ignacio Chía no va ser aprofitada per en Ricardo Mar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): CSKA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Víctor 'Zurdito' Zúñiga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Ignacio Chía va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CSKA.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anthony Manouvrier va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ricardo Mar va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bogdan Neaţu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anthony Manouvrier per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Elmar Thomann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

equipete F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a equipete prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gustaaf van Ardennen.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jerry Ireland va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de equipete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ricardo Arroyo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Descàrrega.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Descàrrega va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.