Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA PENA C.F. (772761) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 692016654: T69/J4/IV

Liga 692016654 Información oficial sobre el partido 692016654 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / IV.18 (3441)

LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Nikos Ofitzis (2') 1 - 0
Krsto Bilobrk (55') 2 - 0
LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA PENA C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): LAPENA prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Nikos Ofitzis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del LAPENA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Krsto Bilobrk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Márton Ludmann de LAPENA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LAPENA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikos Ofitzis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Márton Ludmann, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El LAPENA ho intentava per la dreta per mitjà de Nikos Ofitzis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Epi van Huiden gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emanuel Bican va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Bakkeli de LAPENA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Deportivo Opañel

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Moscoso hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eelis Kasa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Paul Blackburn va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.