Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlethic Club Ferrol (1580474) - ori (435784) » 692016551: T69/J6/IV

Liga 692016551 Información oficial sobre el partido 692016551 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / IV.16 (3439)

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 1 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
0 - 1 Masylla N'Dione (61')
Pedro Lavín (78') 1 - 1
Brecht De Fraeye (84') 2 - 1
Albaro Eriguen (89') 3 - 1
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 1 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 2 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Pedro Lavín s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Atlethic va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 84 Brecht De Fraeye va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Albaro Eriguen va incrementar l'avantatge de Atlethic amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Atlethic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Zenón da Pontenova va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Navas.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Albaro Eriguen del Atlethic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Atlethic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Monje ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Pedro Lavín gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ignacio Navas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Albaro Eriguen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlethic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Jaime Foncueva de Atlethic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ori

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Masylla N'Dione donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emil Lagoda va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hernán Galván va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En José Ángel Malpica va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mihajlo Živadinović s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.