Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasiòn roja (1370649) - Chineles F.C (797963) » 692016525: T69/J14/IV

Liga 692016525 Información oficial sobre el partido 692016525 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / IV.15 (3438)

Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 2 - 2 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
0 - 1 Serwacy Hermanowski (20')
Frederico Cousillas (49') 1 - 1
Sergio Galván (63') 2 - 1
2 - 2 Giacinto Pansini (65')
Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 2 - 2 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido 3 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasiòn roja

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Pasiòn una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Frederico Cousillas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 49.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pasiòn va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Galván va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pasiòn per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Frederico Cousillas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Botí va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Rui Balsa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Pasiòn va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Vega Cárdenas en un 1 contra 1 amb el porter Rui Balsa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Marcos Goyaes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pasiòn.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Pasiòn va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcos Goyaes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rui Balsa.

Chineles F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Chineles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Serwacy Hermanowski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Giacinto Pansini va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristi Frăţilă es va quedar sol davant del porter, al minut 22. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Benedetto Boisio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 林 (Lin) 英弘 (Yinghong) va aconseguir desviar el seu xut a córner.