Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imposibolwin (487039) - Chineles F.C (797963) » 692016497: T69/J7/IV

Liga 692016497 Información oficial sobre el partido 692016497 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / IV.15 (3438)

Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido 0 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
0 - 1 Mohsen Farmani (23')
Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido 0 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido 1 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imposibolwin

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Mæland.

Chineles F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mohsen Farmani quedar desmarcat i marcar per a Chineles al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marko Obrić va marxar de Mehdi Baharmast en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chineles van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tomasz Płaskociński haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chineles al minut 13.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Damian Przychodzki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leano Truniger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Cosmin Tansanu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ehrhard Seegets, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marko Obrić es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Chineles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sakıp Sarmaşık va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chineles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damian Przychodzki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Damian Przychodzki al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Marko Obrić de Chineles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian Przychodzki de Chineles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.