Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo TxoTxe (118239) - Imposibolwin (487039) » 692016483: T69/J3/IV

Liga 692016483 Información oficial sobre el partido 692016483 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.15 (3438)

Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 4 - 2 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
0 - 1 Rogier van Iersel (7')
Nguyễn Mộng Long (14') 1 - 1
Mile Škalamera (68') 2 - 1
2 - 2 Erik Marín (72')
Pablo Taboada Soto (74') 3 - 2
Pablo Taboada Soto (76') 4 - 2
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 4 - 2 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido 2 - 0 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 14 minuts, Nguyễn Mộng Long va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Deportivo Mile Škalamera va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Erik Marín va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 74 gràcies a la jugada de Pablo Taboada Soto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Taboada Soto es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mile Škalamera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Angelo Minden arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Imposibolwin

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Imposibolwin va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 7 va arribar el 0 - 1 quan en Rogier van Iersel va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erik Marín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Cappai de Imposibolwin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.