Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUCLES (490919) - A. S. Tapicers (486955) » 692016305: T69/J1/IV

Liga 692016305 Información oficial sobre el partido 692016305 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / IV.12 (3435)

CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 1 - 3 A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido
Ufuk Parla (29') 1 - 0
1 - 1 Miguel Jiménez de Asín (30')
1 - 2 Lander Esterripa (31')
1 - 3 Itsusko Olabe (82')
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 1 - 3 A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 2 - 1 A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCLES

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): CUCLES prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Ufuk Parla va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Daniel González Frías va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): CUCLES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tyler Smith ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): CUCLES enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Tyler Smith va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El CUCLES va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Teemu Kähäri la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Edmond Crane hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sergio Portillo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Llàtzer Bertran de CUCLES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A. S. Tapicers

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 30 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Tapicers. Miguel Jiménez de Asín el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lander Esterripa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Itsusko Olabe de Tapicers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Nicolás Villametide per la seva rapidesa. Al minut 14 va intentar marxar per velocitat d'en Daniel González Frías, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tauro Alférez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Tapicers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Itsusko Olabe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafín Parreño de Tapicers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.