Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sociedad Deportiva Charlsba (778784) - Sorpasso C.F. (123113) » 692016281: T69/J9/IV

Liga 692016281 Información oficial sobre el partido 692016281 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / IV.11 (3434)

Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 3 - 1 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
Carlos Lasarte (19') 1 - 0
1 - 1 Emanuele Sorbara (29')
Stanisław Gołembowski (41') 2 - 1
Carlos Lasarte (83') 3 - 1
Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 3 - 1 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido 1 - 1 Sorpasso C.F. Alineación oficial del equipo 'Sorpasso C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Charlsba

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Carlos Lasarte va donar a Charlsba un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Charlsba contenien la respiració mentre en Stanisław Gołembowski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El Charlsba era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carlos Lasarte va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Javier Vergara va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Charlsba, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Carlos Lasarte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Óscar Velasco Nieto gairebé va marcar per a Charlsba des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Sorpasso C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan Emanuele Sorbara va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Hannu Sonninen de Sorpasso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sorpasso va estar a punt d'arribar en un córner. En Johann Dinslaken va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Emanuele Sorbara va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 77 minuts de joc, Sébastien Deshaies semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Zenon Nowak va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Raúl De Hinojosa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Emanuele Sorbara de Sorpasso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.