Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldà (801909) - Atlètic Paixalet (314734) » 692016119: T69/J10/IV

Liga 692016119 Información oficial sobre el partido 692016119 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / IV.8 (3431)

Maldà Alineación oficial del equipo 'Maldà' en el partido 4 - 1 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Luka Stojković (28') 1 - 0
Liran Weinberg (32') 2 - 0
2 - 1 Aparicio Portavales (37')
Jurgen Beffers (38') 3 - 1
Vedad Šehović (61') 4 - 1
Maldà Alineación oficial del equipo 'Maldà' en el partido 4 - 1 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maldà Alineación oficial del equipo 'Maldà' en el partido 2 - 0 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldà

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Jurgen Beffers va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maldà, Luka Stojković, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Liran Weinberg es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Maldà va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jurgen Beffers des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Maldà pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vedad Šehović va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivan Dyakov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yiorgis Karterouliotis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luka Stojković estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Víctor Cartella va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Héðinn Geirþjófsson de Maldà va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Jurgen Beffers es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Nguyễn Duy Lương de Maldà gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fabricio Moeche va anar directament als peus de Aparicio Portavales que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Paixalet, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Alberto Galarza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Paixalet van sortir al contraatac al minut 57, però Aparicio Portavales va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Paixalet van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aparicio Portavales va sortir desviat a la dreta de la porteria.