Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - ABADIE 500 (988366) » 692016087: T69/J3/IV

Liga 692016087 Información oficial sobre el partido 692016087 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.8 (3431)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 1 - 2 ABADIE 500 Alineación oficial del equipo 'ABADIE 500' en el partido
Telmo Berbegal (2') 1 - 0
1 - 1 Manuel Valcárcel (58')
1 - 2 Manuel Valcárcel (80')
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 1 - 2 ABADIE 500 Alineación oficial del equipo 'ABADIE 500' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 7 - 0 ABADIE 500 Alineación oficial del equipo 'ABADIE 500' en el partido
Está más tieso que su rival 6.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ABADIE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Telmo Berbegal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Paixalet es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, Yiorgis Karterouliotis gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Pedro Ripollés de Paixalet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Paixalet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Rio Tampubolon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Galarza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rio Tampubolon va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Hafith Sulaiman Al-Ya'qooby va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Paixalet va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Eneko Asain va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Arnaud Da Silva de Paixalet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rio Tampubolon de Paixalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ABADIE 500

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manuel Valcárcel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Manuel Valcárcel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): ABADIE va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Umberto Lingiardi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Roberto Palmentieri quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Javier Elcano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Valcárcel de ABADIE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Isaac Gallach de ABADIE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.