Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majarromaque (488261) - Ciudad Pegaso (1434046) » 692016068: T69/J12/IV

Liga 692016068 Información oficial sobre el partido 692016068 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / IV.7 (3430)

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 2 Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido
0 - 1 Blaž Burmeta (9')
Hipólito Gancho (22') 1 - 1
Bikentzi 'La bala' Alegarreta (60') 2 - 1
2 - 2 Francisco Javier Almunia (67')
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 2 Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 4 - 1 Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Hipólito Gancho s'emportà una gran ovació del públic local al minut 22, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Majarromaque contenien la respiració mentre en Bikentzi 'La bala' Alegarreta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enric Miralles va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Majarromaque va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Patrick Gniech haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Majarromaque al minut 40.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Paco 'Cabezabola' San Pedro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bikentzi 'La bala' Alegarreta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marek 'Panzer' Kafara va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Paco 'Cabezabola' San Pedro, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Majarromaque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco 'Cabezabola' San Pedro en un 1 contra 1 amb el porter Bernat Closa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Majarromaque per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Umut 'Huracán' Çığal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Gommibearstein

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gommibearstein va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Blaž Burmeta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 en Francisco Javier Almunia va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Marc Bernardet va servir per deixar enrere el gegant Marek 'Panzer' Kafara al minut 25, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Luis Miguel Almunia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dario Buta va aconseguir desviar el seu xut a córner.