Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Pegaso (1434046) - Majarromaque (488261) » 692016036: T69/J3/IV

Liga 692016036 Información oficial sobre el partido 692016036 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.7 (3430)

Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 3 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
Raúl Gutarrate (25') 1 - 0
Francisco Javier Almunia (39') 2 - 0
Francisco Javier Almunia (41') 3 - 0
3 - 1 Miguel 'Pillo' Briceño (69')
3 - 2 Enric Miralles (76')
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 3 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 1 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gommibearstein

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 25 minuts, Raúl Gutarrate va superar per velocitat Apolodor 'Comandante' Barbăroş per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gommibearstein pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco Javier Almunia va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Majarromaque. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco Javier Almunia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gommibearstein es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 41.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Patrick Gniech de Gommibearstein va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Majarromaque

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Majarromaque va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Miguel 'Pillo' Briceño va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Enric Miralles va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Majarromaque en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Bikentzi 'La bala' Alegarreta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Majarromaque va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miguel 'Multiusos' Venega que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Majarromaque va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Paco 'Cabezabola' San Pedro no va poder controlar.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Majarromaque va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel 'Multiusos' Venega va fer una magnífica centrada, però la rematada de António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miguel 'Multiusos' Venega va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marek 'Panzer' Kafara, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Bikentzi 'La bala' Alegarreta va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.