Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miramar Soldiers (311236) - cf casti (1366410) » 692016009: T69/J11/IV

Liga 692016009 Información oficial sobre el partido 692016009 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.6 (3429)

Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 3 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
Bruno Gradín (24') 1 - 0
Tomàs Puigdelliure (35') 2 - 0
Francisco Estruch (67') 3 - 0
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 3 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 2 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miramar Soldiers

Goles Goles

  • 187 Minuto 24 (Gol tiro lejano): Després de 24 minuts el Soldiers, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bruno Gradín sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del casti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tomàs Puigdelliure la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Soldiers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 35.
  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Soldiers va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Francisco Estruch en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Bruno Gradín quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Soldiers va deixar en bona posició a en Ramón Rojas per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Bruno Gradín ja els havia advertit que el porter contrari, en Elio Delleani, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

cf casti

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del casti que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rudolf Dreßler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de casti va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yiorgos Vamvakaris, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de casti, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Candelario Garza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): casti van sortir al contraatac al minut 69, però Yiorgos Vamvakaris va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.