Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Rayo Rojo (795217) - Bodom Dragons (120639) » 692015992: T69/J7/IV

Liga 692015992 Información oficial sobre el partido 692015992 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / IV.6 (3429)

El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 3 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
0 - 1 Evgeniy Semenychev (27')
0 - 2 Abílio Costa (53')
0 - 3 Eero Aalja (59')
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 0 - 3 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 1 - 3 Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Rojo

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rayo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 20 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mihnea Beşliu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Evgeniy Semenychev que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dragons.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Abílio Costa de Dragons va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Dragons l'avantatge per 0 - 3. Eero Aalja en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Arash Gharib, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eero Aalja que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Maxim Couckhuyt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Valto Jefremoff va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arash Gharib es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.