Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Déjà vu (314185) - residencial palau (773187) » 692015957: T69/J12/IV

Liga 692015957 Información oficial sobre el partido 692015957 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / IV.5 (3428)

Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 1 - 4 residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido
0 - 1 Carlos Elguezua (38')
Manuel Fernán González (40') 1 - 1
1 - 2 Antonio Chicharro (67')
1 - 3 方 (Fang) 偌城 (Ruocheng) (70')
1 - 4 Reyes Ram de Liñan (73')
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 1 - 4 residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 5 - 1 residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido
Es un cenizo 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Déjà una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manuel Fernán González, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Déjà per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Paul Hammer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Yuri Lanzotti es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Manuel Fernán González va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Olger van Driezum, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Heino Kopita va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Miguel Teresa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Sergiusz Groszek del Déjà ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

residencial palau

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Elguezua va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, residencial es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Antonio Chicharro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): 方 (Fang) 偌城 (Ruocheng) de residencial va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Reyes Ram de Liñan, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Òscar Socíes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Reyes Ram de Liñan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Òscar Socíes.