Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Campo Claro (772807) - Carlota's team (1458233) » 692015947: T69/J9/IV

Liga 692015947 Información oficial sobre el partido 692015947 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / IV.5 (3428)

U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 0 - 4 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
0 - 1 Marko Binički (28')
0 - 2 Massimo Lupoli (38')
0 - 3 Mickaël Léger (41')
0 - 4 Rupert Maly (60')
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 0 - 4 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido 1 - 1 Carlota's team Alineación oficial del equipo 'Carlota's team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Campo Claro

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Martín Alonso va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cucufato Turano va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 204 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Sergio Jáuregi es va posar les mans a la cara després que al minut 39 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Campo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cucufato Turano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Pedro Guillot va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Xocas Piñeiro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Xocas Piñeiro no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Guillot de Campo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Carlota's team

Goles Goles

  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Carlotas va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Marko Binički en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Després de 38 minuts el Carlotas, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Massimo Lupoli sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): En Eduard Novák conduïa pel cercle central i, veient a en Mickaël Léger desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 3.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Carlotas va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 60 va arribar el 0 - 4 quan en Rupert Maly va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michele Forlimbergi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Massimo Lupoli, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Abderrazzaq Belouchi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.