Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fiñana C.F. (491552) - Athletic Mandarina (1368993) » 692015567: T69/J12/III

Liga 692015567 Información oficial sobre el partido 692015567 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / III.14 (3421)

Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 0 - 4 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
0 - 1 Rubén Urzáiz (6')
0 - 2 Alejandro Urruchi (13')
0 - 3 Alejandro Urruchi (15')
0 - 4 Rubén Urzáiz (26')
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 0 - 4 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 4 - 4 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
Es un cenizo 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,9 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiñana C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jaime Rajoy va deixar a Garat Deliz assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 204 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Antti Lähetkangas es va posar les mans a la cara després que al minut 20 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Roberto Caso va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan Thommas Ryborg des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Óscar Valdés Saavedra va rebre molts aplaudiments. Al minut 83 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Thommas Ryborg no s'ho podia creure.

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Agustín Gaiztarro va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 6 de joc. Rubén Urzáiz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Mandarina va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Abel Carranza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alejandro Urruchi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Urruchi de Mandarina l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 15 de partit.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Rubén Urzáiz de Mandarina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alejandro Urruchi després de 10 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sebastián Camargo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jandro Garita. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 290 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Abel Carranza s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jandro Garita al minut 75.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Francisco Larrañaga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sebastián Camargo va estar atent i va desviar la pilota a córner.