Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Elm Serpientes (493130) - Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) » 692015561: T69/J11/III

Liga 692015561 Información oficial sobre el partido 692015561 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / III.14 (3421)

Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 1 - 2 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
0 - 1 Oleg Igoshev (20')
Prokop Niedzielan (74') 1 - 1
1 - 2 Branko Augustin (84')
Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 1 - 2 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 0 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Serpientes equilibrava la balança al minut 74. En Prokop Niedzielan, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Serpientes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mihai Vărzescu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Carl Knauff va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Mthuthuzeli Matenje, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Serpientes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Prokop Niedzielan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Serpientes van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mthuthuzeli Matenje no va ser gens encertat.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Mihai Vărzescu va estar a punt d'empatar per a Serpientes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però George Puchin va desviar la pilota a l'últim instant.

Eclipse Castilla-Hermida FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Eclipse FC va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 20 va arribar el 0 - 1 quan en Oleg Igoshev va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 84 (Gol tiro lejano): Després de 84 minuts el Eclipse FC, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Branko Augustin sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): Al minut 2 un refús amb el peu d'en Teo Maspons va anar a parar als peus del Lazar Bukvić que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tycho Weurink al minut 8 semblava entrar, però Teo Maspons va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Tycho Weurink al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Strahinja Kenjalo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.