Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sagunto C.F. (1337071) - Fiñana C.F. (491552) » 692015558: T69/J11/III

Liga 692015558 Información oficial sobre el partido 692015558 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / III.14 (3421)

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 3 - 1 Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido
Nikos Limperis (30') 1 - 0
Nikos Limperis (69') 2 - 0
Ricard Tutzó (76') 3 - 0
3 - 1 Hosseiny El Sohagy (82')
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 3 - 1 Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 2 - 0 Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Sagunto va agafar avantatge al minut 30 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Nikos Limperis fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sagunto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nikos Limperis des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Pier Cesare Bologni la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ricard Tutzó que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Sagunto per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mario Zúñiga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nikos Limperis de Sagunto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Fiñana C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Hosseiny El Sohagy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Fiñana c.f i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Manel Romero González va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Niklas Sørensen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fiñana c.f van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hosseiny El Sohagy va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Óscar Valdés Saavedra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Niklas Sørensen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Fares quasi marca en una jugada assajada de córner que Manel Romero González havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Fiñana c.f va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 75, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Enrique Fares.