Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Mandarina (1368993) - Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) » 692015554: T69/J9/III

Liga 692015554 Información oficial sobre el partido 692015554 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / III.14 (3421)

Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido 1 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Rodrigo Santiago Zabala (56') 1 - 0
1 - 1 Strahinja Kenjalo (75')
Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido 1 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido 2 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Mandarina prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Rodrigo Santiago Zabala va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Urruchi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 225 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Agustín Gaiztarro va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 224 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 44, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Jandro Garita sempre els tira per la dreta i en George Puchin, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Mandarina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rubén Urzáiz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eclipse Castilla-Hermida FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Després de 75 minuts el Eclipse FC, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Strahinja Kenjalo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Eclipse FC van sortir al contraatac al minut 34, però Tycho Weurink va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tycho Weurink va ser clau en la jugada d'atac de Eclipse FC al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pasquale Veltri, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pedro Eizmendi es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nicolas Bergfelde quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Eclipse FC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Strahinja Kenjalo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Jordi Espelt de Eclipse FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.