Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fiñana C.F. (491552) - Custom Team (435362) » 692015553: T69/J10/III

Liga 692015553 Información oficial sobre el partido 692015553 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / III.14 (3421)

Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 2 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Manel Romero González (63') 1 - 0
Aurélien Chesneau (73') 2 - 0
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 2 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiñana C.F. Alineación oficial del equipo 'Fiñana C.F.' en el partido 1 - 1 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiñana C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Manel Romero González de Fiñana c.f, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Aurélien Chesneau de Fiñana c.f va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Fiñana c.f ho intentava per la dreta per mitjà de 符 (Fu) 仁荣 (Renrong), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Fuertes de Fiñana c.f la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Custom Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Custom van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Biel Gassull des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Custom va deixar en bona posició a en Francesc Pons per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Francesc Pons va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Custom van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Biel Gassull, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Biel Gassull ja els havia advertit que el porter contrari, en Sebastián Camargo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nil Gual de Custom amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.