Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Elm Serpientes (493130) - Sirious Furon (1415646) » 692015531: T69/J3/III

Liga 692015531 Información oficial sobre el partido 692015531 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / III.14 (3421)

Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 0 - 0 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 0 - 1 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Elm Serpientes

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): El Serpientes va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mthuthuzeli Matenje la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Serpientes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en William Crema va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Mthuthuzeli Matenje va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Serpientes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carl Knauff, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Sirious Furon

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Al minut 29 un refús amb el peu d'en Teo Maspons va anar a parar als peus del Rafael Gastea que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): El Sirious se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 39, en Rafael Gastea va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Luis Roig ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Salvador Viana el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Sirious va deixar en bona posició a en Rafael Gastea per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.