Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deggial (1416096) - los humildes (1416093) » 692015472: T69/J3/III

Liga 692015472 Información oficial sobre el partido 692015472 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / III.13 (3420)

Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 1 - 1 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
0 - 1 Ido Gover (27')
Ola Håkansson (64') 1 - 1
Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 1 - 1 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido 3 - 1 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deggial

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Ola Håkansson de Deggial empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Ola Håkansson quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ola Håkansson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

los humildes

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de humildes Ido Gover va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Bumbyn Yesukai va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Khaled Nawas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pepe Valda, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Heber Nuñez de humildes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Heber Nuñez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de humildes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Shabtai Eshet va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): humildes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Shabtai Eshet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Víctor Romero Paz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ido Gover de humildes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.