Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

V@der SC (120994) - CatBennu (1582576) » 692015421: T69/J4/III

Liga 692015421 Información oficial sobre el partido 692015421 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / III.12 (3419)

V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 5 - 3 KIMESBE Alineación oficial del equipo 'KIMESBE' en el partido
0 - 1 Víctor Arretxe (14')
0 - 2 Mansour Diarbakrly (36')
Enrique 'Relámpago' Cubas (40') 1 - 2
Enrique 'Relámpago' Cubas (57') 2 - 2
Enrique 'Relámpago' Cubas (76') 3 - 2
Rodolfo Rinaldo 'El Halcón' Paso (78') 4 - 2
Juan 'Martillo' García Peñuela (80') 5 - 2
5 - 3 Iulian Găinuşă (82')
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 5 - 3 KIMESBE Alineación oficial del equipo 'KIMESBE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido 3 - 0 KIMESBE Alineación oficial del equipo 'KIMESBE' en el partido
Tiene suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V@der SC

Goles Goles

  • 100 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Enrique 'Relámpago' Cubas va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): V@der equilibrava la balança al minut 57. En Enrique 'Relámpago' Cubas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Enrique 'Relámpago' Cubas de V@der, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Bogdan Pivovarov és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Rodolfo Rinaldo 'El Halcón' Paso perquè aconseguís el 4 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan 'Martillo' García Peñuela es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Enrique 'Relámpago' Cubas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Enrique 'Relámpago' Cubas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Juan 'Martillo' García Peñuela va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Enrique 'Relámpago' Cubas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 39 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a V@der per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nicolás 'el Killer' Galaz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

KIMESBE

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el KIMESBE va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Víctor Arretxe aconseguint el 0 - 1.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mansour Diarbakrly rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Artizar Arrino, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de KIMESBE no defallien en cap moment. Producte d'això, en Iulian Găinuşă va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 22, un contraatac del KIMESBE no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Iulian Găinuşă perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artizar Arrino.