Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaucho's Friends (1456252) - Salseta Sound (1369569) » 692015350: T69/J14/III

Liga 692015350 Información oficial sobre el partido 692015350 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / III.10 (3417)

Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 0 - 2 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
0 - 1 Raúl 'Calvito' Novoa (11')
0 - 2 Rafael 'The Truth' Ruiz (50')
Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 0 - 2 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido 2 - 0 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaucho's Friends

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gauchos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hernando Durán en un 1 contra 1 amb el porter Simon Gustafsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gauchos 麦 (Mai) 力智 (Lizhi) quasi va assolir l'empat al minut 14 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Basilio Bermúdez gairebé marca per a Gauchos al minut 26 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): Danius Staigirtas va llançar una falta directa al minut 27 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ben Neef, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Salseta Sound

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Guifré Cerezo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Raúl 'Calvito' Novoa perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rafael 'The Truth' Ruiz va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Salseta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael 'The Truth' Ruiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Salseta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cristian 'Charrúa' Gerundio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Stipo Leto va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl 'Calvito' Novoa de Salseta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.