Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salseta Sound (1369569) - Frinti team (308411) » 692015345: T69/J13/III

Liga 692015345 Información oficial sobre el partido 692015345 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / III.10 (3417)

Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 1 - 1 Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido
0 - 1 Corrado Cassitto (40')
Stéphane Baudier (61') 1 - 1
Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 1 - 1 Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido 2 - 0 Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salseta Sound

Goles Goles

  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Moritz Treffner sempre és una garantia. Al minut 61, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Stéphane Baudier marcar el 1 - 1 per al Salseta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Salseta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stipo Leto en un 1 contra 1 amb el porter Cătălin Beul, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Stéphane Baudier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salseta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristian 'Charrúa' Gerundio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 214 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Stipo Leto quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Salseta! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael 'The Truth' Ruiz va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Cătălin Beul va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Shel McCary del Salseta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl 'Calvito' Novoa de Salseta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Frinti team

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Frinti Corrado Cassitto va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Frinti van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gilbert Joshua va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joakim Lundman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Frinti van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Kaya Liva des de l'esquerra va sortir desviat.