Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frinti team (308411) - CF HAHAN (801373) » 692015321: T69/J7/III

Liga 692015321 Información oficial sobre el partido 692015321 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / III.10 (3417)

Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 5 - 2 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Nervydas Sirevičius (4') 1 - 0
Arveds Kleins (28') 2 - 0
Warren Capen-Lochner (30') 3 - 0
Arveds Kleins (39') 4 - 0
4 - 1 Segismundo Fernández Perdones (82')
4 - 2 Enrique Toro Bravo (85')
Stéphane Baur (87') 5 - 2
Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 5 - 2 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Frinti team Alineación oficial del equipo 'Frinti team' en el partido 4 - 2 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frinti team

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Nervydas Sirevičius va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Frinti.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Skirti Miha la va rematar Arveds Kleins amb una magnífica volea que va fer pujar per a Frinti el 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Frinti va augmentar la diferència quan Warren Capen-Lochner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Frinti pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arveds Kleins va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Stéphane Baur va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Warren Capen-Lochner va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Voranc Ploj.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): HAHAN van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 82 quan Segismundo Fernández Perdones sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, HAHAN seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Enrique Toro Bravo va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a HAHAN l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 33, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 36 en César Camporrells va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Bachana Jakhatashvili va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de HAHAN van pujar a rematar. Però en Thomas Gimbert la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Lucian Şalaban quasi redueix la diferència al marcador al minut 42, però una gran estirada d'en Bachana Jakhatashvili va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En César Camporrells va poder marcar per a HAHAN en un servei de cantonada picat per en Thomas Gimbert quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 54, quan un error defensiu va deixar Ahmad Subkhi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de HAHAN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Olozaga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Gimbert de HAHAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Ahmad Subkhi de HAHAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Santiago Caro, el jugador de HAHAN va ser expulsat al minut 87.