Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tu Madre C.F. (49049) - DeLorean Raiders (314428) » 692015273: T69/J9/III

Liga 692015273 Información oficial sobre el partido 692015273 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / III.9 (3416)

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 0 - 5 DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido
0 - 1 Pol Valldeperes (22')
0 - 2 Gigi Russolillo (30')
0 - 3 Alberto Casalini (35')
0 - 4 Alberto Casalini (36')
0 - 5 Pol Valldeperes (67')
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 0 - 5 DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 0 - 2 DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

DeLorean Raiders

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Maurilio Sileo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pol Valldeperes, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a DeLorean l'avantatge per 0 - 2. Gigi Russolillo en va ser l'anotador.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per André Ehnle va descol·locar totalment la defensa contrària i Alberto Casalini no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maurilio Sileo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alberto Casalini, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pol Valldeperes, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Diego Valles va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sebastián Melis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Valles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mauricio Manrique després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sebastián Melis va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): DeLorean quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gigi Russolillo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Gigi Russolillo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DeLorean va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alejandro Pedrero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alejandro Pedrero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.