Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeLorean Raiders (314428) - Los Tu Madre C.F. (49049) » 692015262: T69/J6/III

Liga 692015262 Información oficial sobre el partido 692015262 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / III.9 (3416)

DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 6 - 0 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
Gonzalo Plaza (3') 1 - 0
Alejandro Pedrero (13') 2 - 0
Diego Valles (28') 3 - 0
Maurilio Sileo (31') 4 - 0
Alejandro Pedrero (47') 5 - 0
Diego Valles (84') 6 - 0
DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 6 - 0 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DeLorean Raiders Alineación oficial del equipo 'DeLorean Raiders' en el partido 4 - 0 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
Tiene suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeLorean Raiders

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Gonzalo Plaza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de DeLorean pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Pedrero va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, DeLorean va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Diego Valles, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Maurilio Sileo de DeLorean va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan DeLorean va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Pedrero des de dins de l'àrea.
  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Valles va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 6 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Óscar Villabedón.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 34 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Mauricio Manrique estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Canseco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Pedrero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Maurilio Sileo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oluf Vang rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oluf Vang de DeLorean va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Mauricio Manrique va sorprendre Sebastián Melis amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gigi Russolillo de DeLorean es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29 de partit, Gigi Russolillo de DeLorean va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Los Tu Madre C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Óscar Ramírez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 51 de joc.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Myfer Calderer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.