Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Daños Conlaterales (993218) - Tapiac (1367364) » 692015213: T69/J8/III

Liga 692015213 Información oficial sobre el partido 692015213 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / III.8 (3415)

Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 0 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
Bartelmi Montoro (50') 1 - 0
Jesús Folgons (58') 2 - 0
Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 0 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 0 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bartelmi Montoro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Daños se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 50.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Daños va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Folgons des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alarico de Reis del Daños ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Daños van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gustavo Adolfo Ospina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Daños per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Alarico de Reis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Daños va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lleonard Bofill va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vincenzo Chiani.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Daños va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Lacalle ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Daños ho intentava per la dreta per mitjà de Gustavo Adolfo Ospina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Jesús Folgons gairebé va marcar per a Daños des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

rEal ChiQyPum

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Manolo Reguero Manjón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hani Abou Saada havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): ChiQyPum van sortir al contraatac al minut 20, però Adnan Jaafar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ChiQyPum va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vratko Kulík, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.