Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osete (1593984) - Zaphkiel F.C. (1420655) » 692015164: T69/J10/III

Liga 692015164 Información oficial sobre el partido 692015164 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / III.7 (3414)

osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 2 - 1 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
0 - 1 Honorato Piñeiro (35')
Zsolt Bócsik (40') 1 - 1
Reiner Matamoros (57') 2 - 1
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 2 - 1 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 4 - 0 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osete

Goles Goles

  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): L'empat per part de osete va arribar al minut 40 quan Zsolt Bócsik va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): En Reiner Matamoros va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adam Mogensen va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Adam Mogensen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Simon Marthy va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Luis Ángel Belmonte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a osete per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Walter Knap, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Adam Mogensen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Doru Negrean va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Igor Sharshin de osete va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Zaphkiel F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Zaphkiel eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 35, Honorato Piñeiro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Artur Leiro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manolo Ortiz Leon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Filippo Rissoson es va comportar com un juvenil al minut 50 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Zaphkiel sortien al contraatac. La falta llançada per Honorato Piñeiro va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Gaspar Silla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.