Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aiete Hills Football Club (1436325) - Diozz C.F. (310065) » 692015040: T69/J7/III

Liga 692015040 Información oficial sobre el partido 692015040 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / III.5 (3412)

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 1 - 3 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
0 - 1 Gundars Martinsons (32')
0 - 2 Alberto Gerardina (44')
Francesco Curasì (63') 1 - 2
1 - 3 Per-Mikael Söderell (67')
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 1 - 3 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 2 - 0 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Football van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Francesco Curasì que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ray Quinn va ser clau en la jugada d'atac de Football al minut 11, quan ell mateix va fer una passada brutal a Marcelino Morena, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Football per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niklas Mandl, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Matti Ilmoniemi tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcelino Morena va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ádám Dudás va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Football va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roman Polevoi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mohammad Ebadi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ray Quinn va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Diozz C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Diozz va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 32 va arribar el 0 - 1 quan en Gundars Martinsons va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): Després de 44 minuts el Diozz, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alberto Gerardina sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Diozz va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Per-Mikael Söderell en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 3.