Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portobello (1457481) - Taboada F.S (773629) » 692015002: T69/J11/III

Liga 692015002 Información oficial sobre el partido 692015002 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / III.4 (3411)

Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 2 - 3 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
0 - 1 Wilhelm Johansson (35')
0 - 2 Uğur Dalamer (36')
0 - 3 Hans-Erik Salomonsen (71')
Viktor Oberstein (75') 1 - 3
Teun Ramon (76') 2 - 3
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 2 - 3 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 1 - 1 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portobello

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Viktor Oberstein trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 76 minuts, Teun Ramon va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Portobello va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teun Ramon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Tiziano Saffirio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Selim Carlsson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, José Manuel Huidaleo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Massimo Tartaglione. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Lakev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Leandro Tumiati de Portobello va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Taboada F.S

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Taboada agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wilhelm Johansson amb mestria.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Uğur Dalamer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Taboada.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hans-Erik Salomonsen, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Mirosław Rączka, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hans-Erik Salomonsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Magdaleno Maack. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Carvajal.