Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taboada F.S (773629) - fcmolins (1598792) » 692014984: T69/J7/III

Liga 692014984 Información oficial sobre el partido 692014984 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / III.4 (3411)

Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido 1 - 0 fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido
Hans-Erik Salomonsen (71') 1 - 0
Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido 1 - 0 fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido 2 - 0 fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taboada F.S

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Taboada va ser Hans-Erik Salomonsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Taboada va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Mykolojus Bugonauskas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Nicu Iorga va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francisco Feloaga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Taboada va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mykolojus Bugonauskas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Magdaleno Maack va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Taboada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Wilhelm Johansson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Iago Adrián Correa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darragh Keogh de Taboada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fcmolins

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Lelos Kefalas va ser clau en la jugada d'atac de fcmolins al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Sustrai Garatuna, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): fcmolins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Xurxo Daviña des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abundio Radío de fcmolins es va guanyar la targeta groga merescudament.