Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcmolins (1598792) - Real Vértigo (798603) » 692014963: T69/J1/III

Liga 692014963 Información oficial sobre el partido 692014963 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / III.4 (3411)

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Francisco Feloaga (25') 1 - 0
Vasilja Kopač (38') 2 - 0
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 1 - 1 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francisco Feloaga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del fcmolins se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): fcmolins va augmentar la diferència quan Vasilja Kopač no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El fcmolins va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Francisco Feloaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Abundio Radío de fcmolins gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fcmolins va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xurxo Daviña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): fcmolins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Abundio Radío des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Ibañez Corvera de fcmolins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthias Becker de fcmolins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Vértigo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marcel Jablonický va entorpir al marcador d'en Imran Bektić per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Vértigo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 58 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marcel Jablonický la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Vértigo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.