Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida Dreams (124313) - Arkansas Chuggabug (1414533) » 692014876: T69/J8/III

Liga 692014876 Información oficial sobre el partido 692014876 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / III.2 (3409)

Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 0 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Cenan Çimen (72') 1 - 0
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 0 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 3 - 0 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Dreams

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Corria el minut 72 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cenan Çimen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anoumou Kpoffon! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lukas Rötsch va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Anoumou Kpoffon arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rolf Østbø, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anoumou Kpoffon de Lleida va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Arkansas Chuggabug

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Luis Mir quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Chuggabug va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Sattaur va desviar el xut final de Andreas Nøhr després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Chuggabug van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Renátó Nagy no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chuggabug va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Luis Mir va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): El Chuggabug va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Renátó Nagy la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.